Súper Cara B!

No dono l'abast. 
Entre l'alternança d'eleccions i casos de corrupció la Cara B sona més que mai.
Però en aquests dies el desallotjament d'un antic banc ocupat al barri de Gràcia des de 2011, s'està convertint amb l'exemple més gran de Cara B.

Un missatge bastant agressiu o intimidatori.
A mi em semblen un club privat amb molta barra. Tanta, que fan veure que fan un bé social general, i en realitat el que fan és utilitzar la violència per continuar vivint de l'aire del cel... 

I així, els que se suposa que criden proclames contra el capitalisme, exploten les classes treballadores igual que aquells a qui critiquen

O és que el cotxe reventat per ells, és d'un polític que ha cobrat comissions? No. Segurament no. És d'algú que amb mala sort el té assegurat a tercers i per tant haurà d'afrontar en solitari els danys que li hagin causat. Igual que els comerciants que aquests dies tindran buides les botigues perquè la gent no volta pel barri "pel que pugui passar".

I si el banc es toca... Mira què passa...

El que és segur, és que tant el propietari del cotxe com els comerciants, com els veïns... paguen els seus impostos a la ciutat de Barcelona, l'Ajuntament de la qual ha afrontat el lloguer del local, que ha permès que els okupes i el banc propietari del local estiguessin tranquils per uns mesos.

No es pot afegir res més.

Aquest és l'interès dels okupes. Mantenir-se allà on són, res més. Se'ls si enfot el veïnat i tota la resta.

Això per una banda. Per l'altra, un ajuntament cedeix a l'extorsió d'un petit grup i utilitza els diners que haurien de ser destinats a fins socials a pagar-los les despeses. I ara, l'alcaldessa que li va al darrera demana mesura a les forces de l'ordre públic perquè continguin un tumor que ni ella ni els anteriors saben com extirpar????

 I ara resulta que són els mossos els que passen de mida.

Va home, va!

Comentaris