Caminada de Canet d'Adri

Ahir varem anar a la Caminada que organitza A.L.A.R.M.A.T., pels voltants de Canet. Hi havia tres recorreguts i en principi havíem de trobar-nos amb més gent i els seus gossos, però per unes raons i altres no varem coincidir amb cap dels que havíem de veure però s'hi va afegir en Burton en l'últim moment.

L'avituallament i desdoblament del recorregut entre la ruta curta i la mitja. Nosaltres varem fer la mitja, 12 km.


I finalment, l'esmorzar.


La veritat és que va ser una mica dura per a mi, perquè el ritme va ser una mica fort. Però va estar bé. I la causa s'ho val.

Comentaris

montse ha dit…
Ostres Su! Et trobo una mica esgotada, fins i tot en el to del post, jejeje!!! Veig que us va fer un bon matí, no? Llàstima no haver pogut venir!!
Su ha dit…
Tens tota la raó Montse!

M'explicaré una mica... ;-)

Mira, anar amb els dos gossos deixats anar va obligar-nos una mica a anar avançant els grupets que anàvem trobant així que gairebé que semblava que portàvem el cobrador del frac al darrera.

El dia abans ja havíem fet per Sant Aniol una caminada a l'aventura i la ciàtica se'm queixava... És el temps... Així que...

Estic K.O. Parte mèdic inclós :-\

I la veritat, ho vaig trobar tot poc... poc... Molt dispers... Ben organitzat però poc ambientat... Però potser només és una percepció meva...

I si, ens va fer un bon matí ;-) Això si!