Prohibit als gossos

Jo mai havia tingut gos i no m'agradaven els gossos.
Ara tinc gos 24 h. al dia i m'agraden tots els gossos... però no tots els amos de gossos.

I ara tinc una altra perspectiva des de la que miro l'entorn.

Puc anar amb la gossa o no?

La política de la nostra casa és que a tot arreu on poguem anar amb la gossa, anirem. El "poguem" el poso tant per si altres decideixen que la meva gossa no hi pot anar, com si nosaltres mateixos decidim que és millor que no hi vagi... On sigui. Per alguna cosa ens hem escarrassat tant en la seva educació, per poder portar-la on calgui sense haver de patir, ni per ella ni per nosaltres.

Així, hi ha llocs als que no puc anar o entrar si vaig amb la Denali... Però tampoc em traumatitza, perquè al cap i a la fi, també he hagut de descartar un restaurant de Girona que m'agradava molt perquè és per a fumadors, per tant, els no fumadors, no hi podem anar...

Vet ací que visc a un suposat paradís animal, perquè a la Llémena la fauna i la flora es conserven força bé i no han patit la voracitat humana que en d'altres indrets a tingut lloc, però...

Però en aquest lloc remot i arran de no sé quina idea brillant, hi ha zones restringuides als gossos...

Si, si, és el que sembla...
No ho entenc. Quin és l'objectiu? Que no ho saben els qui han decidit prohibir que hi passin els gossos per aquí, que per aquí mateix passen senglar, eriços, gats, guineus i qualsevol altre bitxo?

És o no és cara B?

Comentaris

Cris ha dit…
ostres... vaja tela .... es trist q hagim d'anar aixi ... amb la bona pinta q fa aqt paratge per passejar amb els gossos :(
Anònim ha dit…
Si es cierto, y en mi pueblo pasa lo mismo, no digamos en Madrid. Gracias por la correccion en mi blog, pero siento decirte que mi oscuro pasado se ve reflejado tambien en cosas como "detras mia" ir y venir, traer y llevar todos mezclados , etc etc. Y yo también suspendo por esas nimiedades.
Roser ha dit…
Sí, és una "cara b" en tota regla!
Indignant: si la vall del Llémena és un paradís caní!
Su ha dit…
el problema suposo que és el de sempre, que els amos no fan el que han de fer, com ara recollir les tifes.

Però per això seria suficient que posessin un lletreret que així ho demanés i fins i tot un dispensador de bosses.

I Roser, ja saps que tenim pendent un passeig per aquí, per a que vegis a la teva alumna en plena acció i més ara, amb la Cendra!!!
mumbai ha dit…
Susanna, sóc la Montse de Can Roca, El Nus de Pedra. Tenim intenció d'adoptar un gos de mida petita. Ens és indiferent la raça. Volem que sigui de mida petita perquè serà més fàcil la convivència amb els nostres clients de la casa rural. Si en saps d'algun ens ho diràs. Millor si és un cadell per poder-lo educar de ben petit.