AVUI FAIG ANYS!!!!

I aquest és el meu regal!!!!!



Us poso en antecedents.
A casa tenim dos cotxes. Un de nou, el cotxe de carreres que dic jo, que té poc més de tres anys i el “pexito”. Anomenem així al Peugeot 106 que em va “vendre” el meu germà fa un parell d’anys per 500 €, per poder canviar l’anterior cotxe, un Ford Fiesta Pachà... que em va vendre la meva cosina per 500 € també, un parell d’anys abans. El “pexito” té 14 anys, la mateixa edat que el Pachà quan el vaig portar a desvallestar. Quina impressió! Heu vist mai com aixafen el teu cotxe??? Tu que l’has tractat amb cura, en qüestió de dos segons el veus reduït a un manyoc de ferralla!!!

Bé doncs, desprès d’aquests incisos, la qüestió és que malgrat que no entrava en els nostres plans encara, al mes de març més o menys varem decidir mirar cotxe nou, aprofitant les veus que de crisi en el sector automobilístic. Així hem estat des de llavors. Saló de l’automòbil, concessionaris, internet... Cotxes que ens agradaven ja en trobàvem ja, però i la crisi?? El meu cosí, que treballa en el sector m’assegura que la crisi a l’automòbil és brutal. Jo faré acte de fe perquè ell ho diu i en sap molt, però no he notat enlloc que anessin justos de vendes els concessionaris on hem anat.

Fins i tot en algun concessionari s’han permès el luxe de ser maleducats. A la Nissan de Fornells, un tal Marc, amb el típic perfil de venedor de cotxes, desprès d’ensenyar-nos les meravelles del Qashqai+2 i fer-nos el pressupost i tal, va respondre, a la insinuació d’en Domènec de que pogués ajustar-nos el preu: - Ui, saps què passa? Que a mi em costa molt caminar amb els pantalons baixats. Ja veuràs, prova-ho! (Silenci)
Total, que finalment ens hem decidit per un altre.

Espero que aviat el podrem gaudir. Per fi! Pujar camins prop de casa... I lluny!!!

Comentaris

Cris ha dit…
feeelicitaaatsss SU!!!! i el cotxe esta guapissim :) amb aqt si q podreu pujar per molts cims i muntanyes
Josep Toribio ha dit…
Doncs doblement FELICITATS!!!!! Per l'aniversari i pel regal....
que el disfruteu!!!!!
Su ha dit…
Gràcies!!
Roser (lladruc.es) ha dit…
Amb un xic de retard però... MOLTES FELICITAAAATS!!
Esther ha dit…
Nena, veig que ja us heu decidit, enhorabona!!!! I mooooltes felicitats per l'aniversari, encara que arribo força tard :P