Trobar-se no és tan difícil.

L'agenda de vegades es posa "cabroneta" i apilona activitats. Així és que en ocasions tinc la sensació que no acabo de gestionar bé el meu temps. Però com que tinc altres experiències que contradiuen aquesta idea, he arribat a la conclusió que el que passa és que tenim molta gent amb la que ens agrada compartir el nostre temps lliure. Fins i tot, amb algú voldries compartir també el temps de la feina. Això és el que em passa amb la Sam. Però a manca de la segona opció, preparem un pic-nic, agafem les gosses i els "nòvios" i ens trobem al Montseny. Malgrat que no era aquest el pla inicial. Malgrat que amenaci pluja. Malgrat que no ens hàgim entès en el punt de trobada. No és tan difícil.

Un cop al lloc, la Lucy-pussy de seguida ho ha vist claríssim i no ha deixat perdre la oportunitat de rebolcar-se a cada pas!
Ha estat tota una sorpresa que encara hi hagués una miqueta de neu i, per tant, molta aigua per tot arreu. El pantà de Santa Fe sempre ofereix fotografies espectaculars.

I vet ací que de vegades tot va a favor i just quan ja donàvem per complet el passeig ha començat a plovinejar i hem trobat aixopluc en un particular "escenari" on hem muntat la paradeta. Dic escenari perquè, com veieu, teníem públic.
I desprès, desfent el camí de tornada a casa, esperàvem trobar neu però no ha estat així. El paisatge però no ens ha decebut gens i hem pogut continuar fent unes fotos estupendes.

Quin gust poder gaudir de dies així.

Comentaris

Josep Toribio ha dit…
Efectivament. Les fotos són fantàstiques...!!