Neteja de la riera 28-03-09

Dissabte passat, en lloc de netejar la casa per dins, vam anar a netejar-la per fora.
Erem un grupet prou nombrós, una trentena, que desprès de fer un esmorzaret als estudis de Sant Martí, varem anar a la riera de Granollers perquè amb les pluges de l'hivern s'hi han apilonat un munt de plàstics. Però no tothom va treballar amb la mateixa intensitat... I la varem enxampar...
El dia 16 torna a haver-hi neteja així que si voleu, ja sabeu... (Rectifico. No hi haurà segona volta... però si us ve de gust fer una passejada netejadora, en qualsevol moment en podem improvisar una)

Comentaris

Josep Toribio ha dit…
A la propera intentaré no faltar-hi....!
Josep Toribio ha dit…
Per cert, Su.... suposo que la propera neteja és el 16 de maig, no? per que el 16 d'abril cau en dijous.........
Su ha dit…
Ni el 16 d'abril, ni el 16 de maig...

El 19 d'abril estava prevista la neteja, però ahir vaig rebre un mail de la llista de llemenencs que com que ja es va fer ho substituien per una excursió...

:-(

ens ho haurem de muntar pel nostre compte...
Domènec ha dit…
Una molt mala notícia, perquè el dia que ho vam fer plovia força i no vam poder fer tot el que hauríem.
I, per si no fos prou, vam trobar tanta brossa (merda) que en dues hores vam fer poc més de cinquanta metres de riera, quan queda molta més porqueria per recollir més amunt (inclosos rentadora, arcó congelador, trossos d'aparells electrònics i mecànics, etc).
Sense cap mena de dubte una decisió equivocada... :(
Su ha dit…
Si, però domènec no anirem pas a buscar runa i tot allò que hi havia. Potser que enviéssim les fotos a l'ajuntament i diguéssim el lloc no trobes?

Al final haurem de compar una "fragoneta"!