TV3 NO POT DEIXAR D'ENSENYAR LA DENALI!

Si! Hem sortit a la tele 3!!!

Ja s'acostava l'hora de sortir al ring de nou, per la tarda, així que ens varem disposar a "maquillar-la" . La Roser es va posar mans a la obra (jo vaig fer una intentona i no és lo meu) i tot d'un plegat varen aparèixer els del Club de tv3. Ja l'havia vist aquell reporter mentre feia la volta per veure com era el "ring central" i el "pre-ring" però tenia claríssim que no vindrien pas a fixar-se en nosaltres.

M'equivocava. Se pas que varen veure que els hi vagi cridar l'atenció però en un moment teniem la càmera i la carxofa al davant! La Roser mirant-me i dient:
- La propietària! la propietària!

Quan varem veure que allò anava de veres la Roser va tenir l'acudit de posar una targeta de Lladruc per allà sobre però ens varen dir que no podien fer publicitat... Jo em vaig queixar una mica: Maizena si però Lladruc no. Quina llàstima! Si m'enganxen mínimament preparada, li faig la falca a la Roser!


Comentaris

montse ha dit…
Sí, sí, esteu totes guapíssimes.
Però, i en Domènec al ring? El handler més ben plantat, segur!!
Esther ha dit…
Tot uns professionals, si senyor!!! I la Denali tan guapa i bona com sempre ;) D'aquí a la fama, segur!!!!
Su ha dit…
Montse no ho he dit?
Jo diria que si però no tinc cap inconvenient en repetir-ho! Que era el més ben plantat de tota l'exposició sense cap mena de dubte, però el seu garbo al ring em va deixar ben obnubilada!

Esther no! professionals no que si no la pobre s'hauria quedat fins a la tarda tancada al transportí en lloc de sortir a jugar amb l'Alaska i la Katia!
Laura ha dit…
Acabo de flipar!! toma, toma aquesta petita!! Su, sou unes professionals!! era el palau firal no? enhorabona!! als 3
Su ha dit…
Ei Laura quant temps sense aparèixer per aquí!

Us heu fixat en el posat d'en Domènec?

No us penseu pas que s'estava allà esturat perquè sí. Nooo! jajaja Estava aguantant la taula que tenia una equilibri precaríssim i si hagués ballat hauríem fet un espectacle digne de l'APM!!