La passió de la Denali

Ja fa més o menys un mes que no fem classes per a cadells sinó que ens hem incorporat al grup d'iniciació a l'agility però som molts i si només hi ha un circuit triguem moltíssim a repetir l'exercici de manera que la Denali, arribat el moment, està fastigejada. Aquest dimecres però vaig localitzar un parell de joguines que poguessin ser del seu interès i encara que només vam poder fer l'exercici tres cops, tots tres varen anar força bé, sobretot el segon, clavat a la primera.

Tot aquest rotllo el poso perquè avui he vist claríssim quina és la manera d'obtenir l'atenció i disposició de la Denali. La riera i unes branques i ja som l'equip més ben compenetrat.

Va! Va! Tira-la ben lluny!

Uff! Què gran! M'encanta!

Va! Ja torno a estar a punt! Atenta!

Ui! Que se m'escapa!

Cap problema... Ja passarà per aquí...

Ja és meva!

No et facis il·lusions, ja saps que me l'emporto!

Es veu que ha sortit al pare en la passió pels pals i per l'aigua.





Comentaris

Josep Toribio ha dit…
Ostres! Exactament això és el que li agrada a la Gina. En canvi en Nevat, que en teoria és un gos d'aigua, és incapaç ni de trepitjar les bases...( Cosa més rara...)
Anònim ha dit…
Holaaa!!! acabo de ver las fotitos de la nena,aiss esta tan guapa!! tan grandota y me pregunto una cosa..por qué todos los malamutes sean machos o hembras están obsesionados con los palos enormess!!jajajaja,es que a Ita le pasa lo mismo..Tienes que estar encantada con ella.
Besitosss!!
Su ha dit…
Qué bien Vane, tu por aquí! Di que si, que si hay algo que les llame la atención son los palos, y cuanto más grandes mejor!

La Gina també Josep? També li agraden els pals ben grans?
Unknown ha dit…
Està clavadeta a la Katja. I cada cop més formosa!!
:-)