Estem de celebració! La Denali fa 3 mesos!


I per celebrar-ho com cal hem anat a passejar!! Si, si! Les vacunes ja estan completes i han passat els 3-4 dies que el veterinari va recomanar-nos esperéssim per alçar la mesura restrictiva de llibertat imposada per raons de salut. Ahir varem fer un assaig pel jardí però avui hem acomplert noves fites.

Una: passejar amb la corretja fins al cotxe
Dues: estrenar el transportí i fer com si fos el que sempre havia desitjar tenir per anar en cotxe
Tres: CÓRRER sense altre límit que el seu desig
Quatre: ensumar ensumar ensumar ensumar ensumar... rossegar herba i més herba i més herba... córrer entre herba més alta que ella... ensumar més...
Cinc: re-aprendre les ordres ja apreses però en un entorn absolutament estimulant i "distractori"

Ah! I m'oblidava... Abans de tot això: destrossar/esmicolar/triturar/esparracar el pipi-ca, el primer dia que, desprès d'un mes a casa, havia de passar tota la nostra jornada laboral sola... Per sort això a mi no m'ho ha fet mai... Vull dir que sempre que jo he tornat primera a casa me l'he trobada com una motoreta perquè ja havia arribat però sense danys rellevants... Domènec, tremola jajajaja... Aquesta setmana et toca a tu la fatídica arribada... Sort que dimecres tinc festa... Viam si creix aquesta petita una mica més i s'hi va acostumant...

Ara hem d'anar per concertar les diverses cites per a l'inici de la socialització... I si tot va bé, dissabte... Trobada amb els seus pares i algun dels germans!!!!!


Comentaris

ei ¡¡¡ moltes felicitats ¡¡¡
l'etapa de la infantessa es dura, pero son tan macos ¡¡¡
Nosaltres també estem de celebració, la Vivi fa 4 anys que la vam adoptar.
montse ha dit…
Moltes felicitats Denali!!
Su, no em diguis que finalment us coneixerem a tú i la Denali al club d'agility? He vist el teu missatge al fòrum. Si és així, fins dimecres!!!!
Esther ha dit…
Que bé, passareu pel club!!!!!!!
Així ens podrem conéixer tots plegats, iuuupiiiii!
Josep Toribio ha dit…
Felicitats per "l'aniversari" i els millors desitjos per aquests primers contactes de la Denali amb el món exterior...
Crec que estàs fent una magnífica feina amb aquesta gosseta. Enhorabona.
Su ha dit…
Laura tens tota la raó, la infantesa és durota però és taaaaannnn mmmoooonnaaa i aprèn tant! La infantesa passarà i tindrem una senyora gosseta adulta (prèvia adolescència).

Esther i Montse no us oblidéssiu pas del seu amo! Som un trio! Si no és per raons de força major (feina que és la que dóna per la resta), anem en grup sempre. I si, passarem pel club perquè hem de parlar amb en Josep per veure si hi ha prous cadells per fer un grupet... Alguns cadells hi ha, però cal veure si no són massa grans per la Denali, que no és el mateix un cadell de 3, 4 ó 5 mesos que un d'11 %-)

Josep moltes gràcies! La veritat és que és un plaer perquè els fruits es recullen gairebé de forma immediata i compensen la pesadesa de la paciència que s'ha de tenir amb els cadells.