7'600 kg.

La Denali es fa gran a passes de gegant. Dijous passat varem anar a posar-li la repetició de les primeres vacunes i la varen tornar a pesar. En poc més d'una setmana s'ha engreixat 1'700 kg. Ja es veia venir, si si. No només menja més -li anem augmentant minuciosament el pinso a cada setmana que passa però sense superar la mida que li toca-, sinó que cada cop està més activa i àgil, i segueix millor la rutina de casa. I cada cop la comunicació és més fluïda. Sembla que ja sap què passarà si fa quelcom que no toca i ara fa una estona quan li he dit que passés al seu lloc perquè se m'ha enganxat del pantaló, m'ha regatejat amb aquests udols seus i, donat-li la oportunitat de rectificar, ha anat a agafar una joguina seva i ha començat a entretenir-se sola. Fantàstic!

És una espera llarga la de tenir al corrent les vacunes, i ens obliga a buscar-li entreteniments i activitats que li permetin gastar energia sense córrer riscos. També hem fet molts progressos amb el cotxe. Avui, sense anar més lluny, hem anat ella i jo soles a Girona i, desprès d'una negociació inicial, s'ha ajagut i així fins arribar de tornada a casa. I, peus a terra, com una possessa a córrer per aquí i per allà! Avui han vingut els pares d'en Domènec i ha estat la mar de contenta. Li encanta que vingui gent a casa, i si som fora també es posa contenta si li diuen alguna cosa... La cua la delata... Corre, salta, volta, derrapa... I busca i porta!! I moltes més coses! A veiam si podem gravar-ho i ho penjo.

Comentaris

Domènec ha dit…
Més que "s'ha engreixat..." jo el que diria és que "ha crescut"!
Perquè no és que pesi més perquè està més grassa, si no perquè està més grossa. :P

Realment es nota com ha canviant en tants pocs dies. Ja no té tanta forma de cadell i ara la té molt més de gos adult, però en miniatura. I nosaltres mateixos que la veiem cada dia notem com està creixent, que cada cop és més gran. Imagineu-vos aquells que fa dies que no la veuen!
Su ha dit…
Bé, he dit engreixar en el sentit estricte d'augmentar el pes, no d'augmentar de greix. Perquè de greix aquesta txutxeta no en té ni una unça em sembla. I això que només pot fer corredisses per aquí casa i pel balcó-terrat! Veuràs quan pugui sortir a l'ample món!
Esther ha dit…
Està per menjar-se-la! Aprofiteu i feu-li moltes fotos, que creixen mooolt ràpid! I no us espanteu si d'aquí unes setmanes us trobeu que teniu una gosseta orelluda i cama-llarga, tots passen per aquesta fase, en que són mig cadell-mig adult, i fan molta gràcia. Després continuen creixent i ja es compensen les proporcions, jejeje
De debó, és una preciositat i molt espavilada, ha après moltes coses en molt poc temps ;)
Melito ha dit…
Quina preciositat s'esta fent la Denali a més que apunta manera de ser molt llesta,si amb lo menuda que es la de cosas que ja ha aprés!
Com diu la Esther,aprofiteu que en dos dies us fa "el estiron" i es converteix en tota una senyoreta gran ;)!
Felicitats nois per la petita arf arf!
Anònim ha dit…
Ai Denali, d'ençà que et vaig veure ja has crescut un munt....ja peses més que en Lucky (tot i que no costa gaire perquè ell ja no passarà dels 6quilets), però ja el veuràs, és menut però guapíssim i super dolç...ja tinc ganes que us veieu.
Per cert Su, la foto te l'enviat al correu de la feina, perquè a casa no tinc el teu personal...fes-me un respondre i així ja l'afegiré als contactes....un petonarro per la Denali.