Us presento la Denali!

Doncs aquí la teniu! Aquesta és la petita que aviat tindrem a casa. De moment però, encara ha d'estar amb la seva mare i els seus germans, 7 en total, és a dir, que han nascut 8 cadells. Avui els hem anat a veure de nou i la veritat és que fan molt de goig. És preciós veure la seva mare, la Katia, com els marca, amb quina mesura, i també és preciós veure'ls jugar entre ells i el diferent temperament que mostren. Hem anat al seu veterinari actual per posar-li el xip i per tal que ens orienti respecte l'adaptació a casa i les seves necessitats i en principi el cap de setmana que ve ja l'anirem a buscar.

És guapeta oi?

Ens han dit que és importantíssim que entre les 8 i les 16 setmanes estigui en contacte amb tot tipus de persones, ambients, sorolls, animals... etc, per tal que la seva socialització sigui òptima però com que fins a finals d'octubre no tindrà totes les vacunes és millor que no anem a voltar, així que estem fent el calendari d'actes socials a casa... N'hi ha alguns que esteu a la llista... Ara trucaré al meu germà per a que vingui amb els pirates dels meus nebots... I algun canitx que conec que és molt ben educat... Aquest també ens interessa... Jo crec que entre això i els que ja estaven més o menys programats... farà el temps per poder sortir. Quines ganes!

20-09-08 La mestressa de la Katia (la mare de la Denali), ens ha dit que els cadells ja corren per tot el jardí i s'entretenen a empaitar el tiet Pancho! Quina creu! deu pensar ell.

Comentaris

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, quan m'en alegro que hagiu pres la desició d'adoptar, em feia possar triste, que per allo que va passar temps enrera, habesiu canviat de pensament, i ara si que us dic en veu alte BENVINGUTS AL CLUB DELS QUE ENS ESTIMEN AQUESTS PELUTS.

petonets i benvinguda Denali
Su ha dit…
Gràcies Laura!
Mira com són les coses. Jo que preferia tenir el gos fora, començo amb un cadell! Ja pots imaginar-te... pipis caques trencamentes rosegamentes... Més endavant però n'adoptarem un/a d'una protectora, que amb la petita tindrem feina per mesos però no volem deixar de fer-ho. N'hi ha molts que necessiten una oportunitat.
Esther ha dit…
Enhorabona i benvinguda Denali!!!
Potser no és adoptada d'una protectora, però és adoptada igualment, i segur que la fareu molt feliç. I el més important, no fomenteu que els animals es converteixin en un negoci. Ara heu de tenir molta paciència i disfrutar-la mooolt, que creixen tan ràpid...

Felicitats pel nou membre de la família ;)
montse ha dit…
Felicitats!!!!!! Esperem anar tinguent notícies d'aquesta preciositat a través del teu blog i veure-la crèixer feliç en aquest entorn tan magnífic de la Vall del Llémena.
Su ha dit…
Moltes gràcies!
Anònim ha dit…
Ieeeeepala,
que bonica és!!!

Su,
espero que em tingueu en compte en aquests actes socials a casa vostra. La Denali ha de conèixer la tieta...
;)
Su ha dit…
Ei tieta Desi! Ja estàs trigant a dir quan vens a conèixer-la! S'apunta el tiet també?
Su ha dit…
Una pregunta, alguna de vosaltres coneix Ian Dunbar? Què en penseu?
Anònim ha dit…
Su, quina preciositat de cadelleta!
Moltes felicitats a tots tres!