JA LA TENIM AQUÍ!

Doncs si. Des d'ahir al migdia la Denali ja és a casa i com podeu veure no sembla estressada pel canvi. El que no podeu apreciar és el soroll que està fent en Domènec amb l'aspiradora i el trepant perquè està penjant les portes de l'armari de l'habitació que tot just hem acabat d'arreglar, mentre jo actualitzo el bloc i la Denali fa la migtardada. Aviat faré un relat del primer dia junts.

Comentaris

Anònim ha dit…
ara t'estava fent un sms...però he pensat...segur que si la tenen a la Su li faltarà temps per dir-ho al blog...i aqui la tenim...és preciosa...moltes felicitats "papis" per aquesta nova experiència...ja tinc ganes de coneixer-la...
Su ha dit…
Ai noia doncs no et pensis que m'ha vagat gaire! Maca, que ensenyant-li on ha de pixar i cagar, fer-li festes quan ho fa bé, jugar-hi, socialitzar-la, ensinistrament bàsic, preparar els kongs, treure kong, posar kong, donar pilota, treure pilota, donar nusos... Bé, tot el que s'ha de fer quan tenen aquesta edat per tal que quan sigui més gran la convivència sigui òptima... Sort que és un bebè i dorm molt també ;-)

M'ho estic passant teta!
es una preciositat ¡¡¡¡
felicitats familia ¡¡¡¡

petonets
Esther ha dit…
Quina preciositat! I se la veu tan relaxada... això és molt bona senyal.
Per cert, els seus papis no seran d'Osor, oi? És que és clavada a un que jo sé que viu allà, potser és el seu papi, jiji
Su ha dit…
Gràcies Esther i Laura!

Doncs no Esther, els pares són del Maresme!

Ahir al·lucinàvem de la fressa que hi havia i ella absolutament clapada! En un moment donat però, va caure una cosa que fins i tot jo vaig espantar-me i vàrem comentar que sempre tenia la opció d'anar a jeure al seu jaç si no volia tant rebombori i tu, com si ens hagués entès, es va aixecar i cap allà que va anar a continuar dormint.

És un gust aquesta Denali!
Anònim ha dit…
Felicitats!!! encara aquest matí ho he comentat a la Marta... em moria de ganes de trucar i ara m'he connectat expressament perquè m'he imaginat que ja estaries compartint a la gosseta a través del blog i guaita-te-la que n'és de preciosa!!! estic molt contenta per vosaltres i tinc moltes ganes de veure-la en viu i en directe!!!
una abraçada
Josep Toribio ha dit…
Enhorabona!
Es guapíssima....
vinga vinga ¡¡¡ que volem novetats ¡¡¡ a veure que tal ha anat el primer dia junts jejejeje
Unknown ha dit…
M'alegra molt tot el que llegeixo sobre la Denali ;). Felicitats i ànims!