Estrena de "Sexe a Nova York", la pel·lícula.

La setmana que ve s'estrena la pel·li de la sèrie del mateix nom.
Igual que "Mujeres desesperadas", aquesta sèrie americana ha aconseguit frivolitzar amb la frivolitat i parodiar les vides, al cap i a la fi ordinàries, encara que calçant "Manolos", de les dones a la trentena. Jo no me la perdré... Espero que valgui la pena...

Sinopsi
L'exitosa escriptora Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), la icona preferida de la moda, torna amb el seu famós enginy totalment intacte i més agut que mai, per narrar-nos la seva pròpia història sobre el sexe, l'amor i la obsessió de les dones solteres de Nova York per la moda.

Sexe a Nova York ens mostra a Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Miranda (Cynthia Nixon) quatre anys després que acabés l'exitosa sèrie d'HBO, i ens ensenya com aquestes quatre amigues continuen fent jocs malabars per a compaginar la feina i les relacions mentre descobreixen els secrets de la maternitat, el matrimoni i les propietats immobiliàries de Manhattan.

Chris Roth reprèn el paper de l'el·lusiu i benplantat Sr. Big de Carrie Bradshaw; David Eigenberg torna a interpretar l'Steve Brady, el marit de la Miranda que té els peus sobre la terra; Evan Handler interpreta el marit confiable i afectuós de la Charlotte; i Jason Lewis en el paper d' Smith Jerrod, interpreta a l'actor, client i amant devot de Samantha.



Comentaris

Domènec ha dit…
Jo avui vaig a veure-la!
Viam com anirà! :)
Su ha dit…
Xula xula!! Siiii!!
Anònim ha dit…
Son més de dues horetes de peli; recomanable anar al lavabo abans....jejeje
Su ha dit…
Dono fe...
Domènec ha dit…
Molt i molt bona la peli, totalment en la línia de sexe a Nova Iork.

Té gags molt divertits i també en té d'altres molt emotius, fins i tot lacrimògens per aquells més sensibles.

Només es fa llarga si t'apreta la bufeta!