Enrondallémena i Fireluche

Ahir a la nit, a l'Enrondallémena, varem descobrir aquest grup format per joves d'Anglès, el Pasteral i la Cellera de Ter. Originals, divertits i virtuosos!

La vetllada estava dedicada a Joan Oliver (Pere Quart).
Aquí us poso també un dels seus poemes de Bestiari:

MOSQUES I MOSQUITS

La natura
diligent ens procura
una bèstia
per a cada molèstia.
Si a les fosques
ja no piquen les mosques,
hi ha els mosquits,
que treballen de nits.

Comentaris

Anònim ha dit…
Bones!! feia dies que no em passejava pel bloc de la Su! i ja veig que això no para de créixer! és com una caixa de sorpreses, quan trobo un moment i hi puc entrar a veure si hi ha coses noves.... m'agrada, sempre n'hi trobo alguna.

Pel què fa als Fireluche, fa temps que els conec i no em deixen de sorprendre. No només per la música que fan, sinó per l'actitud damunt l'escenari, la seva expresivitat i la idea original del seu espectacle.

En aquesta visita aprofito per fer-vos una recomanació també musical, potse ja les coneixeu. Es tracta del grup vocal Nàiade. Són 5 noies de Maçanet que canten a capella i tan sols amb l'ajuda d'alguns instruments músicals o elements varis per fer una mica de coixí i de contrast. No us dic res més, jutgeu vosaltres mateixes. La seva pàgina és http://www.naiademusica.com/website/qui_som.asp si teniu un moment i hi podeu entrar, allà mateix les podreu escoltar. El fet de que siguin tot noies també les fa molt especials, a més dalt l'escenari cuiden fins l'ultim detall...
Bona setmana.
Laura
Anònim ha dit…
Su,a la Paula li ha agradat ,pero a mi como que no massa...!!!Ja saps el meu estil.....Muaks
Anònim ha dit…
Jo vaig descobrir els Fireluche l'any passat en una festeta de barri a Sta Eugènia i em van encantar i sorprendre.
Una proposta original, fresca, divertida....si us els trobeu en alguna cantonada, atureu-vos, segur que no us deixaran indiferents!
Su ha dit…
Vaja... es veu que són la mar de populars i jo sense assabentar-me... Encara no he acomplert el procés d'integració gironina, però m'hi vaig acostant!!
;-)
Domènec ha dit…
Si que vaig endarrerit!
Trenta-cinc anys vivint aquí i encara no estic integrat.   Jo tampoc els coneixia!
No, si ja sospitava alguna cosa jo, ja... :(
Su ha dit…
Què Domènec?
Que hauries d'escoltar emisores diferents de FlaixFm?
Si ja t'ho dic jo... que no és edat ja...
:-p
Domènec ha dit…
Sí, és clar, ara em diràs que a "lus cuarenta prinsipales" posen tot sovint "Fireluche, grandes éxitos", oi?
Anònim ha dit…
Estic amb tu Domènec...jo tampoc els coneixia (i tinc uns quants anyets més que tu)...tenen nom de gominola però he escoltat la música i els he trobat simpàtics...El que sí que havia escoltat és el poema...la meva sogra els hi ensenya cada estiu als seus nets.. Per cert, la natura és tant simpàtica que crec que tinc l'exclusiva dels mosquits...
Su ha dit…
Blanquix, perquè et penses que vaig triar justament aquests versets? Ara mateix, mentre escric això tinc (per intentar evitar que em piquin) una espelma de citronella -lletja lletja- encesa, una engantxina espanta-mosquits i un emisor d'ones (radarcan diu la marca) que suposadament emet un sorollet que espanta aquestes males bèsties que, sincerament, jo no sé si a ells els espanta, però a mi se'm fica a l'orellaaaaaaaa...

De moment, però, confesso que des que em disfresso així, no m'han picat. I això que he fet conductes de risc sortint al jardí a l'hora que se n'ha anat el sol!!
Domènec ha dit…
Blanca, exagerada, que no ens portem pas tants anys!
Molt bons els Firelutxe, amb molta energia i frescor.


Aquesta nena és un txollu [Su], des de que estic amb ella no se m'acosten els mosquits... tots van a per ella! :P