Per fi! La crisi del PP ja no es pot amagar!

I ara què passarà? Es radicalitzaran o es moderaran?
23/5/2008 22:32 h El Periòdico de Catalunya.
CRISI AL PP
Rajoy perseguirà la integració perquè no vol un partit de 2 milions de vots
• El dirigent garanteix que no tirarà "la tovallola" malgrat que "alguns" ho pretenguin

EFEMADRID
El president del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat avui que vol una formació capaç de captar més de 12 milions de vots, "no un partit de dos milions de vots", de manera que perseguirà la unitat i la integració "de tots els que vulguin treballar" dins dels postulats del partit. Durant la clausura d'un acte públic a Almeria, s'ha referit al "moment d'incertesa" que viu el seu partit, del qual ha dit que n'és "conscient", per això ha assegurat que afrontarà les setmanes prèvies al Congrés amb "serenitat, tranquil·litat i serenitat" i amb "l'absoluta certesa" que el PP "sortirà reforçat" de la cita i "preparat" per guanyar les eleccions. Acompanyat pel secretari d'Exteriors del PP, Jorge Moragas, així com per Javier Arenas i Antonio Sanz, president i secretari del PP andalús, respectivament, ha subratllat que s'esforçarà perquè el PP sigui un partit "unit, que integri" totes aquelles persones "que vulguin treballar dins dels nostres postulats i principis". (...) Abans, el president del PP ha garantit en l'acte d'inauguració del Fòrum de Diàleg dels Governs Locals que presentarà la seva candidatura al 16è congrés nacional del partit i que no tirarà "la tovallola" malgrat que "alguns des de fora" pretenen que ho faci. Rajoy ha fet aquesta afirmació en la seva intervenció en què ha promès que no deixarà a "l'estacada" la "immensa majoria" del partit que li va demanar que es presentés i li va brindar públicament el seu suport. Fortalesa, experiència i responsabilitat. "Hi ha persones que estan intentant que jo no em presenti a presidir el partit i això no passarà", ha assegurat el líder del PP. Continua...

Comentaris

Domènec ha dit…
Jo no entenc gaire el perquè de tanta crisi.

Les darreres eleccions creien que van perdre perquè els votants van ser influits per l'11M, no perquè la seva gestió va ser penosa.

I aquest cop també han perdut i aquí bé la crisi. Jo no ho entenc perquè, malgrat que el seu comportament a l'oposició ha estat absolutament immoral i intolerable han augmentat molt el nombre de vots i escons.

Si arriben a perdre'n, la qual cosa es mereixen després de la crispació que han provocat, dic jo que s'haurien fet l'hara-kiri.

I si en Rajoy és el moderat ho tenim clar, com duen ser els altres!?!?
Su ha dit…
A mi em sembla que Rajoy era un titella dels homes forts del partit i s'ha estat comportant vilment perquè tenia al darrera personatges perversos com Acebes i Zaplana i, veient que amb aquests mètodes no ha guanyat, ha dit prou, d'aquí tot l'enrenou (rodolí!).
Potser això és considerar-lo capaç d'actuar d'una altra manera, però és que a mi la seva imatge mai m'ha lligat amb el seu rol.

D'aquí que tinc un embolic com ara deuen tenir els votants dels PP. Si Rajoy segueix és perquè té recolzaments que van més enllà d'Aznar però, qui potser més poderós i significatiu dins el partit que Aznar?
Anònim ha dit…
A tots els païssos d'Europa hi han dos partits de dretes; un de dreta moderada, lliberal i un altra neofeixista o d'extrema dreta. A Espanya només havia un de partit i era molt dificil que tots poguessin estar allà mateix. La fi de tot plegat serà que els mes radicals o els altres marxaran i crearan un altre partit; com passa a per tot.
Rajoi sembla que era dels moderats pero no li deixaven fer les restes aznaristes que havien al partit; ara que han marxat dons estan marxant els que estaven amb ells.
Su ha dit…
Com ja haureu intuït, friso per veure aquest espectacle... tot i tèmer el desenllaç.

Ara que, ben mirat, prefereixo tenir-los identificats...