El principi

Avui penjo aquest vídeo gentilesa YouTube, per il·lustrar la complexitat de la creació de la que per a mi és la màquina més complexa que existeix: el cos humà.

Espero que us agradi.

Comentaris

Domènec ha dit…
Un video meravellós!
Espero que no sigui una indirecta per augmentar la natalitat al país!!! ;)
Unknown ha dit…
Holita!

Últimament sembla que toca parlar i pensar en embarassos i parts...tu també Su? Preparem-nos psicològicament tots plegats...sobretot aquest senyor del 1r comentari ;))

És broma...jeje. Aquest vídeo és fantàstic, ja el coneixia. Gràcies per compartir-lo en el teu blog.

Cori
Unknown ha dit…
per cert...no us sembla que 9 mesos és massa poc temps???
comença el curs i no estàs embarassada i resulta que al juny ja tens un baby???? BRRRR q jevi!

Cori
Su ha dit…
En realitat jo penso que és el temps mínim imprescindible per a que la mare i el pare (però sobretot la mare, inevitablement) es facin càrrec de "l'asunto", perquè la nova vida continuarà madurant a fora... per tota la vida...
Su ha dit…
A mi, però, m'impressiona molt més veure una dona just abans de parir, i al cap d'unes hores o un dia, el que tenia dins al ventre és fora i ha de saber què fer en qualsevol cas perquè ÉS EL SEU FILL I DEPÈN D'ELLA!! Gluppsssss
Rafa ha dit…
Realment posa nerviós el pensar que una vida, o més, depenen de tu. Desde el nom que li poses a l'educació que decideixes donar-li; uff!!! es veu en perspectiva i dona vertigen; especialment quan es veu lo complicat que s'està posant el mon.
Su ha dit…
Jajaja Rafa! havia llegit "amb lo complicat que s'està posant el nom" !!

I, aprofitant la confusió, deu ni do la responsabilitat de triar-lo!